Gästpolicy

Vårt mål med denna policy är att säkerställa säkerheten och trivseln på Klubben. Genom att följa vår policy bidrar du till att Klubben blir en välkomnande, trevlig och säker plats.

Klubben har alltid minimum 18 årsgräns. Åldersinriktning för respektive evenemang finns i vårt kalendarium. Åldersinriktningen gäller året du fyller.

Vi kräver giltig fysisk legitimation för entré. Vi kan komma att kräva legitimation även vid äldre åldersinriktning. Detta för att säkerställa att rekommenderad åldersinriktning följs.

Kläder: Hela och rena. Träningskläder är ej tillåtna. Vi kräver att ytterplagg hängs in i garderob för trivsel och brandsäkerhet.

Skor: Badtofflor och flipflop är ej tillåtna.

Hygien: Gäster förväntas vara välklädda och välvårdade. Användning av parfym eller after shave i måttliga mängder.

Tatueringar: accepterat så länge de inte är stötande eller provocerande.

Logotyper: accepterat så länge de inte är stötande eller provocerande.

Se respektive event för entrépris.

Garderob ingår alltid i entrépris, vi kräver att ytterplagg hängs in i garderoben för trivsel och brandrisk.

Om Klubbens evenemang erbjuder biljetter finns dessa i vip monkey app.

Alla gäster som vistas på Klubben förväntas uppföra sig respektfullt mot både personal och andra gäster. Vi har rätt att avvisa eller avlägsna personer som stör ordningen eller hotar säkerheten.

På Klubben råder nolltolerans för narkotika. Användning och försäljning av narkotika är strängt förbjuder och kommer leda till rapportering till polismyndighet.

Alkoholförsäljning sker enligt Sveriges Alkohollag. På Klubben råder ordning och nykterhet. Om gäst inte uppfyller dessa kriterier har vi rätt att avvisa eller avlägsna dessa.

Gäster på klubben är ansvariga för att alltid bidra till en positiv och trivsam atmosfär. Om en gäst, av någon anledning, skapar en negativ eller otrevlig stämning, har vår personal rätt att vid behov avvisa denna gäst från lokalen. Gäster ansvarar även för sina egna ägodelar. Klubben ansvarar inte för stöld eller förlorade föremål. Garderoben ansvarar ej för värdesaker eller lösa föremål.

 

Gäster på klubben är ansvariga för att alltid bidra till en positiv och trivsam atmosfär. Om en gäst, av någon anledning, skapar en negativ eller otrevlig stämning, har vår personal rätt att vid behov avvisa denna gäst från lokalen.

Som gäst på Klubben ansvarar man för sitt beteende både på och utanför Klubben.

Om brand och nödsituation uppstår ansvarar varje gäst för att så snabbt som möjligt lämna lokalen genom närmsta nödutgång. Vi uppmanar varje gäst att hjälpa så många som möjligt ut samtidigt som du själv söker dig ut. Observera att dörren du kom in genom inte nödvändigtvis behöver vara din närmsta nödutgång när olyckan är framme. Vi kräver att alla ytterplagg och ägodelar som lämnats i t.ex. garderob lämnas kvar. Ditt och andras liv är viktigare än era jackor. Samlingsplats för nödsituation är framför Maria kyrkans ingång.

Välkommen till Klubben!