Meny
RESTAURANG MED MATFOKUS SVERIGE & MEDELHAVET
Saluhallens restaurang-gäster njuter idag av en varierad och vällagad meny med fokus på Sverige och medelhavet i våra rymliga lokaler. Vi serverar lunch onsdag-lördag och har kvällsservering torsdag-lördag. Vårt köksteam, Pia & Jonny Johannson, har vunnit medaljer i både OS och VM för sin matlagning. Vår ambitionsnivå på maten vi serverar är hög, utan att vara pretentiös.

Avslutningsmenyn
FÖRRÄTTER
Kantarelltoast
med silverlökkräm, finriven Parmesan och krasse
Klassisk Toast Skagen
toppad med löjrom, dill och citron
HUVUDRÄTTER
Bakad röding
med jordärtskocka, purjolök, blåmusslor, forellrom och Sandefjordssås
Kronärtskockslasagne
med rostad pumpa, valnötter och parmesansås
Pepparstek på oxfilé
med färska bönor, bakade tomater och potatiskaka
DESSERT
Varm chokladfondant
med björnbärskompott och vaniljglass
Créme brûlée
2 rätter: 425:-
3 rätter: 495:-
UPPDATERAD 22/9 2022